GOLDEN INTERSTAR HD FTA S2 Lasa comentariu

Modelul pe care dorim să vi-l prezentăm în cele ce urmează este Golden Interstar HD FTA S2 Plus care face parte din categoria „entry level”. Golden Interstar HD FTA S2 Plus este destinat publicului care dispune de un buget redus, însă doreşte să recepţioneze canale româneşti dar mai ales programele străine transmise liber pe satelit.

Acest receptor este succesorul receptoarelor Golden Interstar FTA , Golden Interstar FTA S, Golden Interstar FTA PLUS și Golden Interstar FTA S2. Oferind aproape toate funcțiile modelelor anterioare dar și îmbunătățind anumite aspecte, precum înlocuirea sursei interne cu o sursa externă, mai ușor de înlocui în cazul unei probleme apărute (ex: suprasarcină în rețea), acestea devind un standard în domeniu.

Receptorul Golden Interstar HD FTA S2 Plus dispune pe panoul frontal de un afişaj LED cu 7 segmente, un buton mare de „power” pentru pornirea respectiv oprirea receptorului alături de încă șase butoane din care două sunt folosite pentru comutarea de pe un canal pe altul (sus/jos) și alte două folosite pentru volum mai tare sau mai încet (sus/jos). Iar celelalte două sunt un buton pentru meniu si un buton pentru confirmare (OK). Prin urmare acest receptor se poate folosii fără probleme și fără o telecomandă. Tot pe panoul frontal mai găsim și senzorul de telecomandă. Pe panoul din spate găsim pe lângă intrarea RF de semnal pentru satelit, un conector pentru ieșirea HDMI, o ieşire audio digitală optică pentru un sunet de calitate, o intrare USB, o ieșire SCART pentru televizoare cu intrare A/V analogică (CRT) apoi avem intrarea pentru sursa externa si nu in ultimul rând avem conectorul RJ45 pentru conexiunea la internet. După cum se poate vedea chiar dacă dimensiunea acestor echipamente este intr-o continua scădere (circa 70% fata de modelul anterior FTA S2), acest receptor nu face rabat la conexiuni, afisaj și butoane, ceea ce ne poate doar bucura.

Golden Interstar HD FTA S2 PLUS este compatibil cu LNB-uri în banda Ku, C și cu LNB-uri Unicable. Receptor bineînțeles că recunoaște protocolul DiSEqC 1.0, 1.1 și permite utilizarea unei antene mobile prin folosirea protocoalelor USALS sau DiSEqC 1.2.

Partea de scanare a programelor de satelit este simplă şi rapidă, receptorul fiind capabil să caute programe libere (FTA) în mod automat dar şi manual cu funcția NIT pornită sau oprită, avem si posibilitatea sa selectam doar o polaritate pentru căutarea programelor. Cea mai completă dintre scanări, blind scan, este şi ea prezentă, ajutând la identificarea programelor despre care nu se cunosc prea multe informaţii.

O funcție bine-venită este cea multimedia care vă permite vizualizarea unor poze, filme sau fisiere audio de pe o unitate de stocare externă. Tot aici avem și partea de IPTV unde dacă deținem conturi pe anumite portaluri se pot introduce numele de utilizator și parola pentru a accesa conținutul via internet în IPTV. Și bineînțeles ca meniul este în limba română.

La fel ca toate celelalte receptoare Golden Media comercializate în Uniunea Europeană, set top box-urile Golden Interstar HD FTA S2 Plus se aliniază celor mai noi directive în vigoare cu privire la economisirea energiei, având un consum în modul standby mai mic de 0,5W.

Ca o încheiere putem concluziona că, Golden Interstar HD FTA S2 PLUS este un produs robust care continuă trendul prin care Golden Media oferă receptoare „entry level” la un raport calitate/preț cât mai avantajos, fiind receptorul care oferă exact funcțiile și conectivitatea necesara unui receptor FTA.

Firma Peruvision vă oferă o gamă diversificată de antene de satelit şi digital terestre, receptoare digitale de satelit, cablu sau terestre, analizatoare spectrale şi stații CATV. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactaţi.

 

Manager de produs,

Jurcuţ Nicolae

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *