Golden Media Wizard HD VOTE 4 Lasa comentariu

In aceste vremuri, in care pandemia a afectat multe domenii printre care si cel legat de echipamente pentru receptia semnalelor TV, Golden Media a decis sa lanseze pe piata un nou receptor combo din seria Wizard HD VOTE, si anume Wizard HD VOTE 4.

Golden Media VOTE 4 Combo este un receptor excelent pentru receptionarea canalelor FULLHD, cat si a canalelor SD. Avand suport pentru decodare H265 (HEVC) si fiind si combo va permite sa receptionati o gama larga de programe TV din diferite surse.

Golden Media VOTE 4 Combo este un receptor universal care functioneaza in trei standarde, avand doua tunere. Un tuner  DVB-S/S2 si un tuner DVB-C/T/T2. Ca opțiuni de configurare selectabile din meniul receptorului avem DVB-S/S2+DVB-T /T2 sau DVB-S/S2+DVB-C. Una dintre caracteristicile speciale ale acestui receptor este compatibilitatea acestuia cu standardul DVB-T2. Ultima generatie de televiziune digitala terestra care ofera o calitate si putere mai buna fata de semnalul oferit in DVB-T, DVB-T2 se foloseste si in Romania. Datorita celor doua tunere, acum este posibil sa inregistrezi un program in timp ce vizionezi altul. Exemplu: vizionam un program pe cablu si in acelasi timp inregistram unul de pe satelit.

VOTE 4 vine echipat cu un procesor nou care suporta H.265 HEVC, acesta impreuna cu sistemul de operare proprieta ofera o experienta foarte buna. Interfata a fost modificata fata de versiunile anterioare din gama Wizard HD VOTE, acest model ofera o interfata foarte asemanatoare cu cea a receptorului Voyager I si II unul din cele mai de succes receptoare de la Golden Media. Aceasta interfata este mult mai intuitiva si usor de folosit fata de cea anterioara.

Receptorul vine intr-o carcasa metalica. Pe panoul frontal gasim, de la stanga spre dreapta, butonul de pornire, urmat de un port USB 2.0, apoi avem butoanele de MENIU, OK (confirmare selectie), V- (volum mai incet), V+ (volum mai tare), CH- (program in jos) si CH+ (program in sus). Deasupra acestor butoane avem si afisajul led cu 7 segmente. Iar dupa ecran si butoane avem usita care ascunde cititorul de smart carduri si slotul pentru module de acces conditionat (CAM-uri).

Pe panoul din spate gasim (tot de la stanga spre dreapta) un tuner DVB-C/T/T2, un tuner DVB-S/S2, un port USB, o iesire S/PDIF coaxiala, o iesire ethernet pentru conectare la internet, un conector HDMI si unul SCART pentru iesirea video si audio, o mufa de alimentare de 12V. Deasupra conectorului S/PDIF si ethernet avem o mufa RS 232 pentru incarcari software de urgenta si actualizari ale listelor. Bineinteles ca si prin conetorii USB se pot face actualizari software.

Interfata USB permite redarea urmatoarelor formate de fisiere: MP3, OGG, FLAC, JPEG, MPEG, MKV, AVI, XVID, JPEG, BMP, ceea ce face ca dispozitivul sa fie un player multimedia. Cititorul de carduri si slotul CI permit receptia a numeroase canale TV cu plata la rezolutie Full HD.

Acest receptor ofera si cateva functii de internet precum radio pe internet, Google Maps si alte servicii online insa fiind un echipament dedicat pentru receptia canalelor tv via satelit, cablu sau terestru, functiile de internet sunt la un nivel foarte redus.

Ca incheire, pentru Golden Media Wizard HD VOTE 4 cele mai importante avantaje sunt cele doua tunere, functii PVR,  functii timeshift si multiroom, un procesor nou, eficient si un consum redus de energie (valoarea in modul deep standby este mai mica de 0,2W).
Daca sunteti interesati de acest produs, acesta se poate achizitiona de aici.
Pentru alte informatii legate de acest produs, intrati aici.

Manager de produs,

Jurcut Nicolae

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *