EdgeQAM pentru aplicatii TV neliniare (VoD) si liniare Lasa comentariu

Suntem in anul 2022 un an cu noi sperante si asteptari. 2022 urmeaza anilor 2021 si 2020,  ani grei, care au schimbat fata acestei planete. Cu toate ca anii trecuti au fost dificili pentru multe companii, firma WISI Communications GmbH & Co. KG a continuat atat dezvoltarea de noi echipamente (exemplu: WA 45, OLT MicroPlug sau GT 2000), dar si imbunatatirea echipamentelor existente prin adaugarea de noi functii importante (exemplu: SRT).

WISI pastreaza trendul dezvoltarii, prin lansarea unei noi functii VoD via QAM pentru echipamentele Tangram, prin intermediul modulelor GT 23W, deja existente pe piata.Pentru cei care inca nu au aflat de WISI Tangram, aceasta este o platformă CATV de densitate mare, care se preteaza retelelor de transmisie a programelor TV digitale sau/si analogice, celor care doresc implementarea solutiilor IPTV end to end, pentru televiziune conectată la retea (Connected TV) si OTT (Over The Top – Web TV). Platforma ofera posibilitati multiple de configurare si procesari avansate ale stream-ului DVB intr-o carcasa de dimensiuni reduse (1 RU).

Desi platforma WISI Tangram a ajuns la maturitate, WISI o dezvolta in continuare, adaugand cele mai noi functii si tehnologii. Prin urmare, dupa cum aminteam mai sus, in acest nou an WISI adauga functia „IP to QAM optimized for VoD clusters” pentru Tangram, prin intermediul modulului GT 23W.

Furnizorii de echipamente EdgeQAM pentru transmisii liniare clasice au parasit sau urmeaza sa paraseasca directia clasica a echipamenteleor liniare EdgeQAM, concentrandu-se si pe alte tehnologii, cum ar fi R-PHY (Remote-PHY). Operatorii de cablu care sunt obligati sa ofere in continuare serviciile de televiziune liniara existente, sunt interesati sa ofere si servicii interactive, cum ar fi VoD via QAM. Dar introducerea serviciilor VoD via QAM necesita inlocuirea echipamentelor IP to QAM din generatiile mai vechi.

Platforma TANGRAM WISI, prin intermediul modulului GT 23W Edge to QAM, adauga functionalitatilor actuale si pe cea de procesare a serviciilor de televiziune neliniara, la cerere (VoD), folosind un set de caracteristici avansate. În noul mod de lucru modulul GT23W suporta pana la 256 de intrari IP si o instalare rapidă cu maparea de canale preconfigurate.  In plus, motorul video de inalta densitate pentru aplicatiile Gateway si Edge, ofera aceleasi functii mature de multiplexare si criptare preferate de liderii din industrie.

Toate cele prezentate mai sus sunt o completare a altor caracteristici importante al platformei TANGRAM, din care amintim: suport pentru toate sistemele majore CAS, interfata puternica Simulcrypt cu mai mult de 10 sesiuni simultane, nivel ridicat de fiabilitate prin conceptul de redundanta completa, compartimentul de ventilatoare si sursele cu schimbare la cald (hot swappable), flexibilitate si simplitate maxima prin arhitectura modulara dar si usurinta de operare prin intermediul interfatei web. Sa nu uitam faptul ca Tangram este un echipament prezent in numeroase implementari Tier 1 si Tier 2 la nivel mondial.

Prin urmare ne asteapta un an in care firma Peruvision, impreuna cu WISI, arata din nou angajamentul fata de clientii sai actuali dar si fata de cei potentiali, oferind noi echipamente sau actualizand echipamentele deja existente cu cele mai noi tehnologii si functii.

Detalii suplimentare puteti obtine telefonic la numarul 0256211692, prin email la adresele info@peruvision.ro sau direct la magazinul Peruvision din Timisoara.

 

Manager de produs,

Jurcut Nicolae

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *