Micro Headend OM20 064S IP Streamer 6xDVB-S/S2/S2X to 128xSPTS, 4CI Lasa comentariu

Compania WISI Communications din Germania va propune un transmodulatorul compact OM 20 064S. Acesta face parte din seria de microstații OM și este o variantă nouă destinată recepționării, filtrării, decriptării și retransmiterii în rețele IPTV a programelor TV provenind din surse de semnal DVB-S/S2/S2X.
OM 20 064S este o stație cu 4 intrări RF ce pot fi conectate la șase tunere de satelit DVB-S /S2/S2X prin intermediul matricei integrate 4 la 6, compatibilă DiSEqC 1.0. Astfel se pot recepționa pana la 4 sateliți diferiți (o singură bandă la alegere, de la fiecare). Unul dintre punctele forte ale acestui echipament sunt cele patru interfețe CI pentru decriptarea programelor de televiziune cu plată. OM 20 la fel ca și variantele OM 10 sau OM 11 oferă posibilitatea de multiplexare a programelor înainte sau după interfețele CI, beneficiarul putând combina centralizat programele TV criptate de pe diferite frecvențe, pe care le poate decripta cu smartcarduri și CAM-uri compatibile. În plus se pot elimina programele nedorite de pe frecvențele recepționate și se poate reduce numărul IP-uri la ieșire. Practic se realizează o filtrare a programelor ce se dorește a fi retransmise în IP. După cum reiese din titlu, această stație este un IP streamer, ceea ce înseamnă că OM 20 064S scoate programele la ieșire în format IP printr-unul dintre conectorii RJ 45. Mai precis poate transmite maxim 128 de SPTS-uri cu bitrate variabil (VBR) dar cu o rată netă de transfer a datelor de maxim 400 Mbps. Protocoalele suportate la ieșirea IP sunt UDP, RTP, Unicast și Multicast, iar formatul pachetelor IP este „MPEG over UDP/IP and RTP/IP”. Bineînțeles ca stația oferă și posibilitatea de a selecta manual adresele IP la ieșire. În plus OM 20 064S generează automat tabele M3U pentru o mult mai ușoară integrare într-o rețea de distribuție.  Această stație oferă diferite funcții de procesare TS (a streamurilor de transport), dintre care amintim: „TS stuffing”, „advanced PSI/SI regeneration”, „NIT handling”, „PID filtering and remapping” sau „PCR correction and de-jitter”.
Folosind interfața USB sau LAN avem posibilitatea de a insera clipuri video realizate în format TS. Astfel, ca exemplu: operatorii hotelieri și nu numai, pot oferi propriile canale TV informative (reclame, oferte, evenimente, etc.). OM 20 064S include un server DHCP și un modul Bluetooth. Serverul DHCP permite integrarea rapidă într-o rețea locală existentă. Interfața Bluetooth permite conectarea directă la OM 20 cu un telefon sau tabletă inteligentă.  Toate setările pot fi salvate ca fișiere externe astfel încât diferite configurații să poată fi restaurate în orice moment. Un alt mare avantaj este faptul că programarea, întreținerea, actualizarea software sau modificarea grilei de programe se pot realiza de la distanță, fără a fi necesară deplasarea operatorului la locația unde se află headendul. Acest lucru este posibil prin intermediul unui browser web (Chrome, Mozilla etc.), a unei conexiuni la Internet și a conectorului RJ45 pentru management.
Această stație este comercializata pe piața de firma noastra. Peruvision este unic distribuitor oficial al WISI în România.
Dacă sunteți interesați de acest produs și nu numai, echipa Peruvision vă stă la dispoziție cu informații care să vină în sprijinul dumneavoastră.

Manager de produs,
Jurcuţ Nicolae

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *