Servicii

Firma Peruvision reprezinta un furnizor de încredere din domeniul echipamentelor de receptie prin satelit si de televiziune prin cablu. Experienta noastra de peste doua decenii de activitate in acest domeniu ne-a ajutat sa dezvoltam o infrastructura eficientă prin care clientii nostri din toata tara sa fie deserviti in cel mai scurt timp si la standarde inalte de calitate.

Consultanta Vanzari

Echipa noastra de ingineri competenti este gata sa ofere consultanta in gasirea unei solutii optime, adaptata nevoilor infrastructurii dvs.

Consultanta Tehnica

Inginerii noastrii va pot oferi solutii tehnice pentru montarea, exploatarea si toate problemele aparute in timpul utilizarii.

Actualizari Receptoare

Venim in sprijinul dvs. si va oferim actualizari de receptoare cu software oferit de producator la ultimele versiuni aparute.

Reparatii Receptoare

Reparam receptoarele defecte rapid. Aceasta operatiune este realizata de specialistii dedicati reparatiilor.

Reconditionare Echipament

Reconditionam echipamentele returnate de clienti din rezilieri de contracte oferind aparatura buna.

Departamentele Peruvision

In Aprilie 2012, firma noastra a obtinut certificarea Sistemului de Management al calitatii ISO 9001:2008, prin URS Romania, organism acreditat de UKAS (United Kigdom Accreditation Service), certificare pe care o detinem pana in prezent.

Departamentul vanzari

Departamentul vanzari este format din ingineri competenti si gata sa ofere consultanta in gasirea unei solutii optime, adaptata nevoilor infrastructurii clientului. Acestia, împreună cu inginerii care activeaza pe partea de service, beneficiaza de o perfectionare continua prin participarea constanta la diverse cursuri tehnice si simpozioane ale principalilor nostri furnizori externi: KAON si Golden Media pe partea de receptoare, WISI pe partea de statii CATV si Rover Instruments pe partea de analizoare spectrale.

Departamentul tehnic

Departamentul pentru service in garantie si post-garantie se bucura de o atentie deosebita in cadrul firmei noastre, fiind compus din personal calificat care dispune de toate dotarile necesare pentru a acoperi o gama larga de cerinte ale clientilor nostri: operatori DTH, firme de televiziune prin cablu sau persoane fizice. Astfel, inginerii care lucreaza aici au la dispozitie o paleta extinsa de instrumente de analiza si service (osciloscoape, analizoare spectrale, modulatoare QPSK/8PSK si QAM/COFDM, echipamente de lipit SMT, SMD, BGA) si o gama variata de piese de schimb pentru a putea oferi cele mai diverse servicii.

Acestea sunt doar cateva aspecte importante ce ne recomanda ca o firma importanta pe plan local si national, care doreste sa puna la dispozitia clientilor intreaga sa infrastructura si experienta acumulata de-a lungul timpului, pentru a dezvolta impreuna o colaborare de lunga durata si reciproc avantajoasa.