AB PULSe 4K cu Enigma 2 Lasa comentariu

În această perioadă în care toți producătorii au probleme legate de aprovizionarea cu chipset-uri, iată ca unii din ei au și puterea de a scoate pe piață produse noi. Un astfel de produs este cel oferit de firma Peruvision, și anume AB PULSe 4K.

După cum scrie în denumirea sa, AB PULSe 4K este un receptor cu rezoluție UHD și sistem de operare ENIGMA 2. În vremurile acestea o imagine frumoasă în rezoluție 4K este o chestiune firească, la fel cum sunt și standardele de imagine HDR / HDR10 și HLG pe care acest receptor le oferă. AB PULSe 4K vine echipat cu un procesor quad-core cu 15.000 DMIPS, 8 GB memorie FLASH și 2 GB RAM DDR4 pentru a oferii o performanță ridicată. Receptorul mai vine echipat cu un tuner DVB-S/S2/S2X încorporat și un slot pentru un al doilea tuner, fie de satelit „Plug & Play” DVB-S2X, fie un tuner DVB-C/T2 (terestru/cablu). Deci este pregătit pentru a recepționa transmisiile prin satelit, terestre sau prin cablu de la diverși operatorii.

Cu un designul elegant receptorul se îmbine armonios cu alte elemente dintr-o cameră. Acest design însă nu face rabat la alte funcționalități, astfel avem pe panoul frontal un afișaj LED cu 7 segmente. Tot pe panoul frontal avem un buton tactil de pornire/oprire și o ușiță care ascunde un cititor de carduri, două sloturi CI (Common Interface), un conector USB și un slot pentru card microSD, pe care împreuna cu un card î-l puteți folosi ca stocare internă pentru înregistrări și nu numai. Pe lângă utilizarea cardului microSD pentru stocare internă, puteți conecta cu ușurință un HDD sau SSD de 2,5” în locașul special de pe panoul din spate. Adăugarea acestui HDD sau SSD nu necesită deschiderea receptorului. Tot pe panoul din spate există un tuner de satelit încorporat DVB-S2X și un slot pentru un al doilea tuner „Plug & Play” care poate fii echipat la cerere cu DVB-S2X sau un tuner DVB-C/T2 (terestru/cablu). În continuare pe panoul din spate veți găsi o ieșire audio digitală optică S/PDIF, un  alt conector  USB, un conector ethernet RJ45 pentru conectarea la internet, daca doriți se poate conecta un stick WIFI pentru conexiune WIFI. În spate mai găsim un conector pentru senzorul IR al telecomenzii (inclus), pentru situația în care doriți să ascundeți receptorul. Și bineînțeles că nu lipsesc de pe panoul din spate conectorul HDMI, comutator de alimentare și mufa pentru alimentare externă DC 12V-3A.

Pe lângă telecomanda premium cu un design și butoane ergonomice, receptorul AB PULSe 4K poate fii controlat prin intermediul telefonului mobil sau al unei tablete.Puteți de asemenea vedea pe telefonul ce se difuzează pe televizor și puteți seta de la distanță ce ar trebui să facă receptorul.Ai nevoie să înregistrezi un film sau o emisiune TV preferată?Cu un telefon mobil si receptorul AB PULSe 4K, o faceți în câteva clicuri.Toate înregistrările vor fi stocate pe AB PULSe 4K și le puteți vizualiza pe telefonul mobil sau pe tabletă oricând aveți nevoie de ele.

PULSe 4K vă oferă o imagine frumoasă în calitate 4K cu popularul sistem de operare Enigma 2, pe care probabil îl veți cunoaște și de la alte receptoare din clasa HIGH-END. Nu uitați să profitați de posibilitățile pe care vi le oferă acest sistem de operare cu plugin-uri pentru o experiență de vizionare mai bună. Personalizați interfața și funcțiile receptorului pentru a se potrivi preferințelor, iar vizionarea la televizor va căpăta o nouă dimensiune.

Un mare avantaj al acestui receptor este decodarea simultană prin două module CI sau decodarea a două programe printr-un modul CI în timp real (modul dual decrypt). Funcție foarte apreciata atunci când vizionați o transmisie live și în același timp înregistrați un alt program.

O altă funcție interesantă este posibilitatea de a transmite programe TV în timp real pe două dispozitive mobile (exemplu: două telefoane mobile) sau pe un calculator (prin interfața web) și un televizor (HDMI).

Dacă sunteți în căutarea unui receptor cu Enigma 2, cu imagine 4K, două tunere, stocare pe HDD/SSD sau microSD și multe altele, acest receptor nu vă va dezamăgii. Iar pe lângă toate cele prezentate mai sus PULSe 4K are și un raport calitate preț foarte bun.

Firma Peruvision vă oferă o gamă diversificată de antene de satelit şi digital terestre, receptoare digitale de satelit, cablu sau terestre, analizatoare spectrale şi stații CATV. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon: 0256-211692 / 0356-438791 / 0741-084734 sau la adresa de email info@peruvision.ro.

Manager de produs,

Jurcuț Nicolae

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *