Noua gama de echipamente optice de la INVACOM Lasa comentariu

Firma Invacom, unul dintre liderii de pe piața de echipamente pentru recepția prin satelit își reînnoiește gama de produse optice cu un set de echipamente care vor înlocui actualele LNB-uri optice. Firma Peruvision datorită colaborării de lungă durată cu firma Invacom, va oferi aceste noi echipamente tuturor celor interesati. Ca urmare in cele ce urmeaza va vom prezenta pe rand, noile echipamentele.

Primul echipament este noul LNB de band larga denumit FibreIRS.  Acesta nu mai este un LNB optic, chiar daca vorbim de echipamente optice, ci un LNB mai special, cu ieșiri RF. Când spunem mai special, ne referim la faptul că acesta are 2 ieșiri de bandă largă cu polarități fixe: un port pentru polaritatea verticală și unul pentru cea orizontală. LNB-ul poate fi alimentat prin oricare dintre ieșiri, având un consum redus de curent (max. 125 mA). Intervalul de frecvențe RF la intrare este de la 10.70 GHz la 12.75 GHz, la ieșire fiind între 290 MHz și 2340 MHz. Oscilatorul local are frecvența de 10.41 GHz.

Al doilea echipament este FibreIRS Otx. Acest echipament este compatibil cu toate echipamentele din gama FibreIRS actuale fiind proiectat și pentru compatibilități viitoare. Împreună cu LNB-ul prezentat anterior, înlocuiește funcționalitatea LNB-ului optic. Acest echipament este  disponibil cu lungimi de undă la ieșire de 1310nm sau 1550nm. FibreIRS OTx oferă 3 intrări RF, două intrări de satelit, câte una pentru polaritatea verticală respectiv orizontală, care permit recepția de frecvențe între 290 MHz și 2340 MHz, dar și o intrare terestră care permite recepția de frecvențe între 88 MHz și 694 MHz. Un al patrulea conector F este folosit pentru alimentarea echipamentului. Această unitate oferă o putere optică la ieșire de +7dBm prin conectorul FC/UPC și permite instalarea atât pe perete cât și pe o țeavă.

Cele două echipamente prezentate mai sus înlocuiesc LNB-urile optice actuale, oferind în schimb performante mai ridicate. Bineînțeles că după aceste echipamente putem veni în continuare fie cu convertoare optice gen FibreIRS QUAD sau QUATTRO GTU, fie cu splitere optice. Dacă folosim splitere optice și dorim să oferim semnalul în mai multe locații, cei de la Invacom ne propun un alt echipament nou: FibreIRS O2O. Acest echipament este un convertor optic la optic, care la fel ca și  OTx este complet compatibil cu toate echipamentele de capăt (finale) FibreIRS actuale, fiind proiectat și pentru compatibilități viitoare. El înlocuiește funcționalitatea O2E și ODU32 într-o singură unitate compactă. Suportă la intrare prin conectorul FC/PC lungimi de undă intre 1100 nm și 1650 nm, o putere optică la intrare între -12dBm si -3dBm, iar la ieșire, prin doi conectori FC/PC, o putere optică de +7dBm. La fel precum FibreIRS OTx și acest echipament are un conector F pentru alimentare având un consum redus de 150 mA.

Aceste echipamente urmează să fie accesibile în lunile viitoare, iar celor interesați, firma Peruvision le stă la dispoziție cu mai multe informații despre aceste produse dar și despre multe alte produse din domeniu.

Detalii suplimentare puteți obține telefonic la numărul 0256211692, prin email la adresele info@peruvision.ro sau catv@peruvision.ro sau direct la magazinul Peruvision din Timișoara.

 

Manager de produs,

Jurcuţ Nicolae

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *